П'ятниця, 19.04.2024, 16:31
Приветствую Вас Гость | RSS

Маріупольський навчально-виховний комплекс "Ліцей-школа № 48"

Ласкаво просимо!
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2016 » Квітень » 04

      З 26 по 29 березня  учні загальноосвітньої школи № 48 гостювали у  місті Києві. Подорож до  Національної академії МВД України була організована Головним управлінням поліції в Донецькій області.  

    Між адміністрацією школи та київським ВУЗом був підписаний договір про співпрацю у підготовці абітурієнтів, які вирішили в майбутньому зв'язати своє життя з юриспруденцією. Тому 15 школярів відвідали вищий навчальний заклад задля того, щоб ознайомитись з його роботою і у майбутньому не помилитись з вибором професії.

            В перший день діти побували у центрі міста: пройшли Хрещатиком, побували біля адміністрації Президента України,  на алеї пам`яті «Героїв Небесної сотні» та на  Майдані, який останніми роками став справжнім символом незалежності нашої країни.

              На другий день перебування, учням маріупольської школи надали можливість особисто поспілкуватися з курсантами юридичного ліцею ім.Я.Кондратьєва, на базі якого поселилися і проживали школяри. Учні підготували невеликий виступ, у якому  розповіли про історію створення Маріупольської молодіжної організації «Ліги майбутніх поліцейських», про те, чим вони займаються та які заходи планують втілити в життя. Наприкінці свого виступу учні школи №48  подарували усім присутнім флеш-моб під назвою "Добрий ранок, Україно" та виразили свої сподівання, що діяльність молодіжної організації буде об’єднувати активну молодь та справжніх патріотів, які будуть  прагнути змінити майбутнє своєї держави на краще.

        Далі учасників "Ліги майбутніх поліцейських"  чекала зустріч із ректором Національної академії внутрішніх справ, Володимиром Васильовичем Чернєй, який привітав своїх  гостей та виразив щиру надію, що саме такі, патріотично налаштовані, обізнані, грамотні і цілком розвинені особи і є майбутнім України. На згадку про зустріч пан ректор подарував дітям пам`ятний подарунок- "Міжнародну поліцейську енциклопедію" в трьох томах.

           Потім діти вирушили до музею створеному при Національній академії внутрішніх справ, в якому мали змогу побачити історію створення академії з часів її заснування до теперішнього часу.

          На Солом`янській площі перед академією за участю проректорів  Національної академії внутрішніх справ Сергієм Сергійовичем Чернявським та Станіславом Дмитровичем Гусаревим  школярі вшанували пам`ять співробітників поліції, загиблих при виконанні службових обов`язків та поклали квіти до підніжжя пам'ятника на їх честь.

             Школяри мали змогу побачити учбові корпуса, де проходять навчання курсанти вишу, полігон, тренувальні бази та майданчики, побували у тирі, де педагогічний склад навчального закладу продемонстрував їм зразки зброї яка використовується курсантами в навчальній діяльності.

          Дітям дали змогу разом з професійними інструкторами по водінню, управляти автомобілем. Емоції просто вирували: діти перший раз у житті посіли за кермо автомобілю та навчилися азам його керування. 

           Насиченим виявився і останній день перебування у столиці. З самого ранку на комфортабельному автобусі вони вирушили до цікавої та захоплюючої подорожі Андріївським спуском-узвозом. Побували на набережній Дніпра, фотографувалися біля пам`ятників Тарасу Шевченку, Ярославу Мудрому-Великому князю Київському, побували біля літературно-меморіального дому-музею видатного письменника Михайла Булгакова, відвідали шоколадну майстерню.

      До стін ліцею поверталися задоволені екскурсією але трохи засмучені майбутнім розставанням з вже полюбившимся їм містом і новими друзями - три дні у столиці промайнули непомітно. На протязі усієї подорожі діти перебували у стані емоційного піднесення. Все що їх оточувало приносило учням естетичне та духовне задоволення.

   

  

... Читать дальше »


Просмотров: 525 | Добавил: viktoriya | Дата: 04.04.2016 | Комментарии (0)

Вход на сайт
Поиск
Календарь
«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Copyright MyCorp © 2024
uCoz