П'ятниця, 19.04.2024, 14:12
Приветствую Вас Гость | RSS

Маріупольський навчально-виховний комплекс "Ліцей-школа № 48"

Ласкаво просимо!
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2016 » казковий Грудень » 06

           5 грудня 2016 року учні НВК «Ліцей-школа №48» прийняли участь у науково-практичному семінарі з теми:  «Європейська модель національної поліції: сучасні підходи та проблеми впровадження». Семінар відбувся в рамках співпраці університету з НВК «Ліцей-школа № 48» та Головним управлінням національної поліції в Донецькій області на економіко-правовому факультеті МДУ.

  

        Участь у семінарі взяли учні 10-го юридичного класу НВК «Ліцей-школа №48», та ті хто вже у наступному році матимуть змогу навчатися у профільному 10-му класі, співробітники поліції, викладачі кафедри права та публічного адміністрування, керівництво економіко-правового факультету МДУ. Учасників семінару від імені професорсько-викладацького складу та студентства МДУ щиро привітали в. о. декана економіко-правового факультету, доктор економічних наук, професор Роман Толпежніков та в. о. завідувача кафедри права та публічного адміністрування, кандидат юридичних наук, професор Борис Свірський.

      Слід відзначити цікаву та змістовну науково-практичну дискусію, що відбулася під час заходу. Так, начальник відділу Управління превентивної діяльності Головного управління національної поліції в Донецькій області Костянтин Ликов розповів про сучасні аспекти практичної діяльності національної поліції України. Заступник директора – завідувач відділу забезпечення діяльності Донецького науково-дослідного експертного криміналістичного центру Міністерства внутрішніх справ України, кандидат юридичних наук Василь Ковальов охарактеризував сучасні проблеми криміналістичної діяльності національної поліції, у тому числі – з використанням наукових підходів при розслідуванні та розкритті злочинів. Директор навчально-виховного комплексу «Ліцей-школа № 48» Маріупольської міської ради Лілія Борисенко відзначила ефективність та корисність співробітництва закладу з національною поліцією та вищими навчальними закладами. Також, мали змогу висловитися учні ліцею. Так, учень 9-го класу, який є найактивнішим учасником молодіжної організації «Ліги майбутніх поліцейських» та членом шкільного парламенту  «Лідер» Павло Золотухін,  розповів про організацію «Ліга майбутніх поліцейських» та заходи які «лігівці» активно проводять на рівні не тільки свого закладу, а навіть міста. Відмінниця ліцею Булгакова Діана  присвятили власний вірш сподіванням та очікуванням молоді від діяльності нової української поліції та передала його особисто начальнику відділу Управління превентивної діяльності Головного управління національної поліції в Донецькій області Костянтину Ликову, який зазначив, що обов’язково передасть його до музею Ліги.

    

... Читать дальше »


Просмотров: 428 | Добавил: viktoriya | Дата: 06.12.2016 | Комментарии (0)

Вход на сайт
Поиск
Календарь
«  казковий Грудень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Copyright MyCorp © 2024
uCoz