Четвер, 28.03.2024, 17:43
Приветствую Вас Гость | RSS

Маріупольський навчально-виховний комплекс "Ліцей-школа № 48"

Ласкаво просимо!
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2017 » Квітень » 10

   Надзвичайно важливого значення у вихованні сучасної молоді набуває популяризація здорового способу життя, дружби і взаємоповаги. Така гуманістична місія покладається сьогодні на спорт та фізичне виховання.

    Фізкультурно-спортивний рух у сучасному його тлумаченні виник в Україні наприкінці ХІХ століття. Що сучасна молодь знає про перші спортивні гуртки, клуби, що виникали на теренах нашої держави? Чи відомі їй імена перших українських богатирів? А чи знає вона тих ентузіастів фізкультурного руху, які закладали підвалини Його Величності Спорту, що збирає нині тисячі людей на спортивні арени, захоплює дух, змушує хвилюватися, пишатись їхніми досягненнями?

   Саме на ці питання сьогодні відповідали класні керівник 1-11 класів НВК «Ліцей-школа №48», які підготували цікаві матеріали для проведення Олімпійського уроку. Діти із задоволенням спілкувалися на цю тему та мали чудову можливість пройнятися справжнім спортивним духом, пізнати національну історію олімпійського руху й осягнути його важливість.

   

... Читать дальше »


Просмотров: 430 | Добавил: viktoriya | Дата: 10.04.2017 | Комментарии (0)

     8 квітня ліцеїсти НВК «Ліцей-школа №48», які є учасники молодіжної організації «Ліга майбутніх поліцейських», під керівництвом майстрині писанкарства Ольги Фесенко створили десятки неповторних писанок, якими потім прикрасили двір адмінбудівлі поліції Донеччини.

     Свічка, віск, писачок та добра душа – це все, що потрібно для того, щоб створити шедевр. «Коли ти злий, в тебе писанка не получиться. Писанка – це оберіг, добро і не на один рік пишеться. Вона лежить вдома і оберігає, а хіба зло може оберігати? Всі, хто творять писанки, вкладають туди всі свої світлі почуття», - впевнена майстриня.

    Діти уважно ловили кожне слово наставника, адже прагнули одного – у якості результату отримати справжній шедевр, яким можна потім пишатися. Після ознайомчої бесіди школярі охоче взялися за справу. У приміщенні панувала тиша, лише на столах час від часу потріскувала свічка. На білих шкарлупках від яєць крок за кроком з’являлися візерунки, квіти, пшеничне колосся...Як потім зізналися майстри-початківці, все це були символи України – родючість, воля, незалежність, мир.

    Після завершення уроку ліцеїсти прикрасили своїми витворами центральний вхід до адмінбудівлі обласного главку.

 На завершення зустрічі генерал Аброськін віддячив учасникам Ліги за святковий настрій сувенірами від поліції Донеччини.

  

   

     

 

... Читать дальше »


Просмотров: 427 | Добавил: viktoriya | Дата: 10.04.2017 | Комментарии (0)

       07 квітня на базі НВК "Ліцей-школа №48" відбувся районий огляд дружин юних пожежних. П'ять шкіл гідно боролися за те, щоб представляти Лівобережний район на міському етапі конкурсу.
      Дотепні жарти, серйозні настанови та профілактика пожежної безпеки - все це стало супутниками цього дня.
  За результатами конкурсу команда НВК "Ліцей-школа №48" - "Загін Особливого Призначення", набрали максимальну кількість балів.
Бажаємо юним пожежним вдачі на міському етапі!

  

   

... Читать дальше »


Просмотров: 380 | Добавил: viktoriya | Дата: 10.04.2017 | Комментарии (0)

Вход на сайт
Поиск
Календарь
«  Квітень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Copyright MyCorp © 2024
uCoz