П'ятниця, 26.04.2024, 00:45
Приветствую Вас Гость | RSS

Маріупольський навчально-виховний комплекс "Ліцей-школа № 48"

Ласкаво просимо!
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2017 » Травень » 15

     13 травня 2017 року учні НВК "Ліцей-школа №48" в рамках Тижня безпеки дорожнього руху за ініціативи ДП «Український медичний центр безпеки дорожнього руху та інформаційних технологій» МОЗ України», з метою привернення уваги до проблеми смертності та травматизму внаслідок порушення Правил дорожнього руху було влаштовано Фестиваль Червоного Хреста та масовий флешмоб.

    Під час акції учасники вишукувались в знак у формі ромба - головного символу Глобального тижня безпеки дорожнього руху. Учасники тримали в руках плакати розміром А4 жовтого кольору та одночасно підіймали їх вгору жовтою поверхнею догори.

  Після проведення Всеукраїнський флешмобу “Україна за безпеку дорожнього руху”, ліцеїсти мали змогу поспілкуватися з курсантами та викладачами Донецького юридичного інституту.

  Для усіх присутніх міські колективи дитячої творчості підготували святковий концерт. Кульмінацією заходу був танцювальний флешмоб від учасників "Ліги майбутніх поліцейських" та учнів нашого ліцею.

  

  

  

... Читать дальше »


Просмотров: 515 | Добавил: viktoriya | Дата: 15.05.2017 | Комментарии (0)

     Сьогодні учні НВК «Ліцей-школа №48» та активісти молодіжної організації «Ліга майбутніх поліцейських», прийняли участь у мітингу біля стін обгорілої будівлі Маріупольського підрозділу поліції, для того щоб вшанувати пам'ять загиблих 9 травня 2014 року правоохоронців та військовослужбовців.
9 травня 2014 року під час трагічних подій у Маріуполі загинули працівники органів внутрішніх справ України. У кожного з них залишились рідні, друзі та Батьківщина.
   Всі ми добре пам’ятаємо той жахливий день, коли єдине почуття яке переповнювало душу – це страх. І сьогодні, дивлячись на зруйновану будівлю та заплакані очі дружин та дітей, відчуваєш себе героєм якогось фільму. Але це не фільм, це наша історія. 
   До речі, сьогодні вже не страшно. Ми та наші діти стали сильніші. Саме це було провідною темою у виступі лігівців з НВК "Ліцей-школа №48", які підготували авторський реквієм "Заради майбутнього". Під час виступу діти співали патріотичні пісні та виконували хореографічні етюди, які символізували почуття усіх мешканців міста весни 2014 року.

  

   

 

    

... Читать дальше »


Просмотров: 537 | Добавил: viktoriya | Дата: 15.05.2017 | Комментарии (0)

    05 травня у НВК "Ліцей-школа №48" відбулись заходи присвячені Дню пам'яті та примирення - це пам'ятний день в Україні, а саме річниця капітуляції нацистської Німеччини. Цю подію прийнято розглядати як символ перемоги над нацизмом та Дню Перемоги. І сьогодні ми повинні гідно вшанувати подвиг українського народу, його визначний внесок в перемогу Антигітлерівської коаліції у Другій світовій війні та висловлення поваги усім борцям проти нацизму.
   Ранок розпочався з демонстрації у холлі закладу документальної стрічки "Пам'ятаємо. Перемагаємо". На першому уроці класні керівники 1-11 класів провели Уроки мужності на яких згадували імена тих, завдяки кому ми здобули перемогу тоді і продовжуємо виборювати ії зараз. Під керівництвом учителя історії Котлярової Олени Євгенівни ліцеїсти 10-го юридичного класу та учні 2-В класу відвідали парк Перемоги у якому ще раз пригадали події 1939-1945 років та організували покладання квітів до пам'ятного знаку.
Також, сьогодні відбулись теплі зустрічі з ветеранами для яких учні разом з класними керівниками підготували стареньким подарунки.
   Не пройшли повз низки заходів і учні, які приймають активну участь у діяльності ГО "Ліга майбутніх поліцейських". Діти виявили бажання зустрітись з матір'ю начальника відділу ДАІ Маріуполя, підполковника міліції Віктора Саєнко, який 9 травня 2014 року за виконання службових обов'язків загинув. Гідний офіцер, якого колеги і друзі цінували за професіоналізм і щиру увагу до людей. В небезпечний момент підполковник Саєнко відважно прийняв бій і пішов з життя як герой. Зустріч пройшла дуже емоційно. Діти висловили співчуття та подяку за виховання гідної людини.

   

  

 

... Читать дальше »


Просмотров: 379 | Добавил: viktoriya | Дата: 15.05.2017 | Комментарии (0)

     01 мая по инициативе парламента "Лидер" УВК "Лицей-школы №48" и участников ГО "Лига будущих полицейских" началась работа по благоустройству территории на которой в скором будущем будет открыт сквер "Лиги будущих полицейских".
    Ребята мечтают о том, что помощь в обустройстве будущего сквера им окажут власти города и и Главное управление Национальной полиции в Донецкой области.

   

... Читать дальше »


Просмотров: 354 | Добавил: viktoriya | Дата: 15.05.2017 | Комментарии (0)

27.04.17 на базі ПДТУ пройшла ХІ РЕГІОНАЛЬНА СТУДЕНТСЬКА НАУКОВО-ТЕХНІЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «НАУКА - ПЕРШІ КРОКИ». Ліцеїсти НВЕ "Ліцей-школа №48" прийняли активну участь у конференції. Погоріла Аліна, учениця 11 класу зайняла 2 місце у секції "Історія України" з доповіддю "Українська Гельсінська група" (керівник: учитель історії Попова А. С.)

  

... Читать дальше »


Просмотров: 417 | Добавил: viktoriya | Дата: 15.05.2017 | Комментарии (0)

     Учні НВК "Ліцей-школа №48" які є активними учасниками молодіжної організації "Ліга майбутніх поліцейських" підтримали Всеукраїнську соціально-екологічну акцію з прибирання зелених зон "Зробимо Україну чистою разом", організатором якої є громадська організація "Let" 's do it, Ukraine" спільно з міжнародним рухом " Let's Do it" під патронатом Марини Порошенко. Хлопці прибирали сосновий ліс в районі будинку № 164 по вулиці Азовстальської. До них приєдналися і дорослі. Працювали з ентузіазмом і бажанням зробити Маріуполь і Україну екологічно чистими!

  

    

... Читать дальше »


Просмотров: 384 | Добавил: viktoriya | Дата: 15.05.2017 | Комментарии (0)

Вход на сайт
Поиск
Календарь
«  Травень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Copyright MyCorp © 2024
uCoz