П'ятниця, 29.03.2024, 14:46
Приветствую Вас Гость | RSS

Маріупольський навчально-виховний комплекс "Ліцей-школа № 48"

Ласкаво просимо!
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » Архив материалов

     В день прекрасного праздника женственности и красоты, лицеисты УВК "Лицей-школа №48", которые являются активными участниками молодежной организации "Лига будущих полицейских", вышли на улицы родного микрорайона для того, чтобы поздравить представительниц слабого пола с Международным женским днем. Ребята готовились заранее и изготовили около 200 тематических открыток.
       Также, лиговцы записали поздравительный видеоролик для всех женщин, которые работают в правоохранительной системе.

 

   

     

   

... Читать дальше »


Просмотров: 405 | Добавил: viktoriya | Дата: 09.03.2017 | Комментарии (0)

            2 березня команда НВК «Ліцей-школа №48» «Міцніше за сталь», яка є учасником проекту «Крок у майбутнє», прийняла участь у конкурсі «Сталеві трансформери Метінвесту» в рамках профорієнтаційної програми для школярів Маріуполя.

Під час конкурсу учням було презентовано фільм «Майбутнє Метінвесту». Також перед учасниками виступив директор з персоналу та соціальних питань ММК імені Ілліча Михайло Цуркан, який розповів про шлях до успіху справжніх лідерів, якими є працівники Метінвесту.

З напутнім словом до конкурсантів звернулась директор Департаменту Освіти Маріупольської міської ради Добровольська Світлана Вікторівна

Завданням конкурсу було створити об’єкт, який зроблено із сталі Метінвесту.

Команда ліцеїстів представила об’ємний макет парому «VILNIUS SEAWAYS», на оновлення якого Метінвест виготовив 120 тонн високоякісного прокату.

В результаті напруженої боротьби команда НВК «Ліцей-школа №48» здобула визнання та перемогу.
Ліцеїсти отримали Сертифікат переможців та Сертифікат на участь у корпоративному тренінгу «Квиток на пароплав», що є дуже символічним.
Діти дуже зраділи перемозі та можливості усією командою відвідати боулінг.

Свій виступ старшокласники завершили такими рядками:

И мы уверены, что так всегда и будет,
Пока еще на белом свете есть
Такие замечательные люди,
Такой форпост страны как Метинвест!

    

    

 

... Читать дальше »


Просмотров: 383 | Добавил: viktoriya | Дата: 09.03.2017 | Комментарии (0)

       27 лютого у НВК "Ліцей-школа №48" було організовано урочисте відкриття Днів науки у початковій школі. Святкова лінійка відбулась під гаслом: "Весна в Україні". 

    Також, урочистості супроводжувались виступами вихованців нашого закладу, які налаштували глядачів на позитивний лад та побажали наукових звершень усім присутнім.

... Читать дальше »


Просмотров: 479 | Добавил: viktoriya | Дата: 28.02.2017 | Комментарии (0)

          18.02.2017 года  учащиеся учебно-воспитательного комплекса «Лицей-школа №48»,  участники проекта «Благодарные потомки»,  выступили в ДК Молодёжный с литературной композицией, посвящённой 300 – летию со дня рождения митрополита Игнатия Мариупольского, основателя нашего  города. Ребята рассказали  о том, как их проект занял первое место в Украине в конкурсе православных педагогов и стал победителем международного грантового конкурса. Это позволило им организовать поездки в Симферополь, Севастополь,  Бахчисарай, Феодосию, Керчь, города, связанные с жизнью и деятельностью митрополита Игнатия. Для того, чтобы как можно больше людей узнало о святителе, в краеведческих поездках они  представляли  просветительскую программу об Игнатии Мариупольском и о городе Мариуполе, который он основал.

      Участниками проекта «Благодарные потомки» были проведены литературно-изобразительные конкурсы, посвящённые жизни и деятельности  митрополита Игнатия. Большая часть  работы была связана с краеведением, с историей основания города. Проводили пешеходные и автобусные экскурсии в Мариуполе, организовывали поездки в посёлки  Старый Крым,  Сартану, Боевое, то есть прошли по тем местам, где реально ступала нога святителя Игнатия. По итогам литературных конкурсов были выпущены альманахи, куда вошли стихи, эссе, сказки, рассказы, посвящённые митрополиту Игнатию. Учащиеся лицея-школы были активными участниками и победителями этих конкурсов.

... Читать дальше »


Просмотров: 357 | Добавил: viktoriya | Дата: 21.02.2017 | Комментарии (0)

        18 лютого  на базі ЗОШ№10  відбувся районний тур міських змагань «Чемпіонат   з футболу  загальної  ліги України» серед юнаків 5 класів. У змагання взяли участь  8 команд  закладів Лівобережнього району  №5, №10, №40, №48, №51, №56, №57, №68.

    Змагання проводилися за олімпійською  системою (програвши команда  вибуває з  подальших змагань).  Наші юнаки  у першому  турі  зустрілися з сильним суперником – командою СШ№5, яку  перемогли  з мінімальною  перевагою 1:0.

       У другому турі нашим  суперником була  команда   ЗОШ№10.  Перемога була  впевненою -  5:1.  

        У фінальній грі за  перемогу  в районі та вихід у плей-офф   міських змагань  наші хлопці  зустрілися з  юнаками ЗОШ№68  яку перемогли з рахунком 4:0.

     Вітаємо з перемогою і бажаємо нашій команді   успіхів у фінальному  тури  Чемпіонату, який відбудеться 23 лютого на базі ЗОШ№67.

... Читать дальше »


Просмотров: 402 | Добавил: viktoriya | Дата: 20.02.2017 | Комментарии (0)

Ліцеїсти навчально-виховного комплексу «Ліцей-школа №48» привітали Генерального директора ММК імені Ілліча Зінченко Юрія Анатолійовича зі святом.

Маріупольському металургійному комбінату імені Ілліча Групи Метінвест виповнилося 120 років і ліцеїсти нашого закладу не могли залишитися осторонь цієї події.

Потрібно зазначити, що Юрій Анатолійович колишній випускник загальноосвітньої школи №48 і ніколи не забуває про рідний заклад.

Саме завдяки його підтримці ліцеїсти мають змогу отримувати знання у сучасних кабінетах інформатики та хімії, відремонтовано актовий зал та придбані комплекти шкільної меблі.

     

... Читать дальше »


Просмотров: 361 | Добавил: viktoriya | Дата: 20.02.2017 | Комментарии (0)

           Учні НВК "Ліцей-школа №48", прийняли участь у районному конкурсі читців "Не вмре поезія, не згине сила духу", який відбувся у рамках декади військово-патріотичного виховання.

           Протягом двох тижнів ліцеїсти готували два номери. Учень 9-А класу Золотухін Павло, виступив перед журі з літературно-музичною композицією "Не загинув я, просто заснув...". Хлопець не стримував почуттів під час свого виступу, бо присвятив його героям Небесної сотні. На фоні поезії дівчата демонстрували хореографічний етюд. Кожна з них символізувала українські міста, які потерпають від російської агресії. 
Єлизавета Мараховська, учениця 9-Б класу представила жюрі "Баладу про скрипаля та скрипку". Чарівна поезія дівчини переривалась чуттєвою грою на скрипці.

     Журі конкурсу відзначили високий рівень підготовки вихованців НВК "Ліцей-школа №48". За результатами конкурсу Павло Золотухін посів I місце, а Єлизавета Мараховська II. 
В свою чергу, діти виразили слова вдячності організаторам конкурсу за те, що дають змогу підростаючому поколінню виразити любов і повагу до своєї країни та людей, які віддали життя за її незалежність.

 

    

 

... Читать дальше »


Просмотров: 377 | Добавил: viktoriya | Дата: 13.02.2017 | Комментарии (0)

8 лютого  НВК «Ліцей-школа №48» відвідали добрі друзі. До ліцеїстів, які є активними учасниками молодіжної організації «Ліга майбутніх поліцейських», завітали правоохоронці, щоб від імені начальника поліції Донеччини В'ячеслава Аброськіна подякувати активістам за їх діяльність, небайдужість до подій навколо і підтримку. Сьогодні, діти передали через поліцейських допомогу жителям Авдіївки. Правоохоронці також вручили дітям подарунки, серед яких - тематичні календарі з ансамблем барабанщиць поліції Донеччини. Школярі зраділи і відразу ж почали розміщувати календарі в своїх класах.

      Учні нашого ліцею є генераторами цікавих ідей та корисних заходів. Діти постійно проводять профілактику правопорушень у закладі, пропагують здоровий спосіб життя. 

   

   

... Читать дальше »


Просмотров: 532 | Добавил: viktoriya | Дата: 09.02.2017 | Комментарии (0)

           Учні 11-го классу, які є учасниками рою "Хортиця", прийняли участь у наступному етапі військово-патріотичної гри "Сокіл-Джура". На хлопців та дівчат чекало непросте завдання -  стрільба з пневматичної зброї. Стрільби проводились на дистанції 10 м з позиції сидячи. "Хортиця" не тільки представила наш заклад на гідному рівні, а також набрала 194 бали та посіла друге місце у цьому етапі. 

         За підсумками чотирьох видів змагань команда НВК «Ліцей-школа № 48» «Хортиця» впевнено лідирує в районі. Але ж розслаблятися не можна, попереду на ліцеїстів чекає конкурс "Козацька сила". Сподіваємося, що наша команда виступить гідно і вийде в міський етап гри. 

     

... Читать дальше »


Просмотров: 711 | Добавил: viktoriya | Дата: 30.01.2017 | Комментарии (0)

        27 січня у НВК "Ліцей-школа №48"  відбулася урочиста лінійка за підсумками моніторингу класних колективів.

Президент лицею вручила кубки колективам, що посіли перші місця у рейтингу «Кращий клас».

Ними стали:

Початкова школа

3-А - Червона В.М.

Середня ланка:

6-Б - Зайцева Н.В.

Старша ланка

10 юридичний клас - Шиян Г.А.

... Читать дальше »


Просмотров: 410 | Добавил: viktoriya | Дата: 30.01.2017 | Комментарии (0)

« 1 2 ... 28 29 30 31 32 ... 36 37 »
Вход на сайт
Поиск
Календарь
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Copyright MyCorp © 2024
uCoz