Четвер, 25.04.2024, 15:14
Приветствую Вас Гость | RSS

Маріупольський навчально-виховний комплекс "Ліцей-школа № 48"

Ласкаво просимо!
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2015 » Листопад » 12 » День Захисника України
00:23
День Захисника України

 13 жовтня відбувся ряд заходів присвячений Дню захисника України.

   З самого ранку представники шкільного парламенту разом із адміністрацією школи, підготували музичну зустріч учнів та всього педагогічного колективу. Діти залюбки підспівували улюбленим виконавцям, які вихваляють подвиг та героїзм людей, які стоять на кордоні нашої держави та міста.

  Класні керівники 1-11 класів провели класні години на тему: «Сила нескорених». Усі класні керівники дуже відповідально поставились до цієї теми і підготували цікавий матеріал. Дошки у класах були оформлені відповідно до тематики свята. У класах відбувалась демонстрація відеороликів присвячені нашим захисникам.

  Адміністрація школи запросила на свято представників батальйону «Донбас», які залюбки прийняли запрошення. Бійців зустріли на порозі школи представники шкільного самоврядування та президент школи разом із короваєм та оберегами, які підготували учні молодших класів.

Два представника батальйону відвідали  класну годину у 5-Б класі. Учні цього класу були раді зустріти  гостей. Діти підготували патріотичні вірші, які склали саме для захисників, малюнки та обереги. В кінці класної години дівчата заспівали патріотичну пісню «Все буде добре». Після її прослуховування бійці подякували за позитивний та патріотичний настрій, та пообіцяли, що все дійсно буде добре.

 Двоє інших бійців завітали до спортивного залу, де відбувалися «Козацьки забави», які організували вчителі фізичної культури.  Окрім палких протистоянь між 7-ми класами, під час роботи журі,  глядачі мали змогу подивитися хореографічний номер «Молитва за Україну», виступ групи підтримки у національному вбранні, та прослухати пісню «Мальви» у виконанні учениці 11-Б класу.

                            

Представники «Донбасу» одразу розташували до себе усіх присутніх на святі. До початку «Козацьких забав», учні мали змогу пограти з чоловіками у баскетбол, що позитивно позначилось на настрої глядачів на учасників.

Загалом, святкування Дня захисника України пройшло на високому рівні. Патріотизм та віра у перемогу відчувалась на протязі усього дня.

  

Просмотров: 476 | Добавил: viktoriya | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
Вход на сайт
Поиск
Календарь
«  Листопад 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Copyright MyCorp © 2024
uCoz