П'ятниця, 29.03.2024, 10:42
Приветствую Вас Гость | RSS

Маріупольський навчально-виховний комплекс "Ліцей-школа № 48"

Ласкаво просимо!
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2018 » Березень » 16 » Форум "Молодь змінює світ!"
09:26
Форум "Молодь змінює світ!"

    "Що можу я? Один - мізерно мало, та разом - сила чимала. Від кожного залежить, щоб не стала вже завтра гіршою земля", - саме з цих слів на базі НВК "Ліцей-школа №48" розпочався перший в Маріуполі учнівський молодіжний форум "Молодь змінює світ!", ініціаторами якого були активісти шкільного парламенту "Лідер" та члени громадської організації "Ліга майбутніх поліцейських", які навчаються в НВК "Ліцей-школа №48".
   На форум були запрошені почесні гості: народний депутат України Тарута Сергій Олексійович, начальник ГУ НП України в Донецькій області Семенішин Микола Олександрович та секретар Маріупольської міської ради Махсма Степан Григорович.
  Форум об'єднав учнів 11 маріупольських шкіл, курсантів ДЮІ, а також старшокласників Красногорівки, Гранітного, Нікольського та Мангуша.
На відкритті форуму ініціатори заходу продемонстрували у креативній формі свою роботу. Діти розповіли про наукове товариство "Ерудит", результатами роботи якого вже можна пишатися: призові місця у міських та обласних етапах предметних олімпіад, переможці та призери міського, обласного та всеукраїнського рівнів Малої академії наук, переможці різноманітних науково-практичних конференцій, інтернет-олімпіад, турнірів та мовних конкурсів.
У закладі працює орган учнівського самоврядування - шкільний парламент "Лідер", активно діє молодіжна громадська організація "Ліга майбутніх поліцейських", створено загін особливого призначення, робота якого спрямована на пропагування правил пожежної безпеки. Загін неодноразово ставав переможцем та займав призові місця на районному та міському етапах конкурсу пожежних агітбригад.
  У цьому навчальному році, окрім юридичного профілю, у закладі додався ще один освітній профіль - технічний. Учні ліцею стали учасниками проекту "Крок у майбутнє", організованого Метінвестом. Команда "Міцніше за сталь" здобула перемогу у стартовому блоку конкурсу "Сталеві трансформери Метінвесту". 
  В рамках заходу працювали три творчі майданчики: "Євроінтеграція - перші кроки в школі", "Ліга в дії" та "Шлях до успіху ". Разом із дітьми участь у роботі майданчиків взяли почесні гості.
  Під час підведення підсумків молодь разом зі старшими наставниками та досвідченими модераторами презентували цікаві стартапи, інновації у різних сферах та власне бачення розвитку України як європейської держави. 
Адміністрація, педагогічний та учнівський колективи навчально-виховного комплексу "Ліцей-школа №48" щиро дякують усім, хто не залишився байдужим і зробив свій внесок в організацію та роботу такого важливого заходу.

  

  

  

 

   

Просмотров: 475 | Добавил: viktoriya | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
Вход на сайт
Поиск
Календарь
«  Березень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Copyright MyCorp © 2024
uCoz