П'ятниця, 26.04.2024, 18:10
Приветствую Вас Гость | RSS

Маріупольський навчально-виховний комплекс "Ліцей-школа № 48"

Ласкаво просимо!
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » Архив материалов

            Учні 8-го класу прйняли участь у екологічному квесті. Свято розпочалося з привітань команд  і отримання маршрутних листів з етапами проходження 6 станцій: «Пізнавальна», «Інтелектуальна», «Екологічна», «Вгадай-ка!», «Театральна», «Оздоровча».  За виконані завдання команди отримували літери, з яких треба було скласти  словосполучення «Золота осінь». Всі учасники  впоралися і показали хороші знання. За підсумками гри найкраще себе проявили команди НВК "Ліцей-школа № 48", 51, 55, 56. Завершився захід веселим танцювальним флешмобом.

... Читать дальше »


Просмотров: 866 | Добавил: viktoriya | Дата: 06.11.2016 | Комментарии (0)

             Учні НВК "Ліцей-школа № 48", які пропагують активну життєву позицію, займають керівні посади у ліцейському парламенті "Лідер" та нещодавно стали членами Координаційної ради старшокласників, прийняли участь у патріотичному флешмобі, який  було організовано з метою привернення уваги громадськості та представників міжнародних організацій до частих військових дій навколо Маріуполя.

     

... Читать дальше »


Просмотров: 391 | Добавил: viktoriya | Дата: 06.11.2016 | Комментарии (0)


Просмотров: 440 | Добавил: viktoriya | Дата: 03.11.2016 | Комментарии (0)

            3 листопада 2016 року учні 11 класу Маріупольського НВК «Ліцей-школа № 48» відвідали промисловий гігант – Маріупольський металургійний комбінат ім. Ілліча. 
           З учнями провели треніг, де розвивали креативне мислення та навчали працювати в команді. Заняття проводилося в інтерактивній формі. 
Завдання, яке отримали учні, – побудувати командою іграшкову башту, причому не використовуючи слів (допускалися тільки міміка і жести). Так перевірялися творчі здібності старшокласників, їх лідерські та комунікативні якості. 
Крім того, учні почули розповідь про історію меткомбінату та подивилися відеоролик про «МЕТІНВЕСТ ХОЛДИНГ» як міжнародну вертикально інтегровану гірничо-металургійну компанію, що володіє 24 підприємствами в Україні, Європі та США. 
         Після пізнавального тренінгу відбулася екскурсія. Переодягнувшись у спецодяг і прослухавши інструктаж з техніки безпеки та правил поведінки на території заводу, учні потрапили до конверторного цеху на ділянку машин безперервного лиття заготівок.

        

... Читать дальше »


Просмотров: 470 | Добавил: viktoriya | Дата: 03.11.2016 | Комментарии (0)

         

         Життя у зоні АТО - це не привід скласти руки та чекати на «сприятливі можливості» - впевнені лігівці. Тим більше, що активну молодь підтримує поліція Донецької області та навіть міністерство внутрішніх справ України.

    Після великого концерту у Краматорську, присвяченого річниці «Ліги майбутніх поліцейських», цікавість молоді до організації зросла у рази. І учасники Ліги разом зі співробітниками ювенальної превенції місцевих підрозділів поліції вирушили до навчальних закладів, аби розповісти у кожному місті, як молодь може змінювати свій регіон – наперекір бойовим діям та проросійській пропаганді. У школі №40 м. Маріуполя на зустріч з лігівцями та правоохоронцями зібрались більше 60 учнів 9-11 класів та викладачі. 

       Про те, чого досягла Ліга за рік свого існування, школярам розповіли їхні однолітки з навчально-виховного комплексу "Ліцей-школа № 48", активні учасники молодіжного патріотичного руху.

        Діти були вражені масштабом діяльності лігівців – від правоохоронних акцій і допомоги переселенцям до спорту та мистецтва.

   - Так, у нас все дуже активно. Ми завжди щось робимо, не сидимо на місці, - посміхається Дар’я Рукоманова, учениця школи №48. - Для нас це дуже важливо. Я планую пов’язати своє життя з поліцією, і Ліга дає мені багато нових навичок для подальшого розвитку у цій професії. Старшокласники задавали безліч питань, а відразу по закінченні заходу кілька дівчат заповнили анкети на вступ до громадської організації.

   

... Читать дальше »


Просмотров: 430 | Добавил: viktoriya | Дата: 03.11.2016 | Комментарии (0)

      У НВК «Ліцей-школа №48» 31 жовтня 2016 року відбувся брейн-ринг під назвою «Учням про шкоду тютюнопаління», серед учнів 7 класів. Організатором виступив практичний психолог Кротовська Л. І. і соціальний педагог Лук’яненко Є.А.

      Метою даного заходу була профілактика шкідливих звичок серед школярів. На початку інтелектуального змагання учня продемонстрували відеоролик, який показав наскільки серйозна проблема залежності від тютюнопаління.

      Після відеоролика дітям було запропоновано відповісти на запитання стосовно даної теми. Учасники брейн-рингу із задоволенням відповідали на питання та отримували бонусні картки за правильні відповіді.

    Далі були представлені життєві ситуації, учасниками яких були підлітки. Ця вправа дала змогу розширити світогляд та життєвий для збереження свого здоров’я.

    Під час підведення підсумків дітям дали змогу проголосувати за чи проти тютюнопаління. Всі учасники єдино гласно проголосували проти тютюнопаління. Це свідчить про те, що поставлена мета була досягнута.

    

    

... Читать дальше »


Просмотров: 457 | Добавил: viktoriya | Дата: 31.10.2016 | Комментарии (0)

      Ежегодно учащиеся и работники нашего учебного учреждения, УВК "Лицей-школа №48", принимают участие в общегородском субботнике. Вот и в эту субботу, всем коллективом вышли на уборку листвы. Замечательная погода способствовала бодрому настроению и трудоспособности. Особенность данного мероприятия – активное участие членов всего коллектива. Ведь субботник – это не только уборка территории, но и общение, хорошее настроение, позитивные эмоции. Субботник прошел очень воодушевленно и активно. Школьный коллектив поработал на славу!

                        

                 

                ... Читать дальше »


Просмотров: 384 | Добавил: viktoriya | Дата: 31.10.2016 | Комментарии (0)

               Сьогодні з метою навчання дітей правилам дорожнього руху, зацікавлення дітей дорожньою безпекою, у НВК "Ліцей - школа №48" співробітники патрульної поліції м. Маріуполя провели бесіди з профілактики дорожньо – транспортного травматизму, показали тематичні відеоролики.

                Рядові патрульної поліції грали з дітьми у ігри, загадували загадки на знання правил дорожнього руху та залюбки відповіли на поставлені питання.

        За хорошу поведінку під час бесіди на дітей чекав сюрприз: фотосесія біля патрульної машини, примірювання бронежилетів. Діти були у захваті від того, що вони мають можливість поміряти одяг поліцейських і посидіти у патрульній машині.

 

 

... Читать дальше »


Просмотров: 399 | Добавил: viktoriya | Дата: 25.10.2016 | Комментарии (0)

         У рамках місячника до міжнародного Дня людей похилого віку, ліцеісти НВК "Ліцей-школа № 48" завітали до бабусів та дідусів нашого мікрорайону. Учні поспілкувались зі старенькими та привітали їх з цим святом.

            Також, у закладі пройшли класні години на тему "Мої бабуся та дідусь".

... Читать дальше »


Просмотров: 382 | Добавил: viktoriya | Дата: 25.10.2016 | Комментарии (0)

               У рамках меморандума про співпрацю між НВК "Ліцей-школа № 48"  та ГУНП у Донецькій області, сьогодні у нашому закладі традиційно відбулась лекція для 10-го юридичного класу. Учні зустрілись з майором поліціі та старшим інспектором ГУНП у Донецькій області. Тема лекції "Про працю дозвільної системи та заходи безпеки при поводженні зі зброєю".

... Читать дальше »


Просмотров: 457 | Добавил: viktoriya | Дата: 20.10.2016 | Комментарии (0)

« 1 2 ... 31 32 33 34 35 36 37 »
Вход на сайт
Поиск
Календарь
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Copyright MyCorp © 2024
uCoz